PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ PÄÄLLYSRAKENNE

Haemme Projektipäällikköä rautateiden päällysrakenteen kunnossapito- ja rakennustyömaille.

Työkohteet ovat vaihtelevia ja sijaitsevat Suomen rataverkolla. Tärkein asiakkaamme on Väylävirasto, mutta teemme myös alihankintatöitä muille radalla toimiville urakoitsijoille. Työtä tehdään joukkueena monitaitoisten ammattilaisten kanssa. Työhön kuuluu myös matkustamista. Henkilökuntamme on sitoutunutta ja vaihtuvuus vähäistä.

Projektipäällikkönä vastaat työmaiden valmisteluista, johtamisesta ja aikataulutuksesta sekä resursoinnista. Osallistut tarjouslaskentaan ja hankintoihin. Huolehdit turvallisuudesta ja päätoteuttaja tehtävistä. Toimit toimihenkilöiden lähiesimiehenä.

Sinulla on rakennusmestarin tai -insinöörin koulutus ja kokemusta vastaavista tehtävistä. Olet jämäkkä tekijä, jolla pysyy ajatus kirkkaana vaihtelevissakin olosuhteissa. Olet rata-alan ammattilainen ja kokemuksesi on karttunut työmaan johtotehtävissä. Rautatiealanpätevyydet katsotaan eduksi, mutta myös koulutamme henkilöstöämme säännöllisesti.

Tarjoamme vakituisen kokopäivätyön, selkeät projektityömaat ja joustavan organisaation. Ylläpidämme henkilökuntamme pätevyyksiä hankkimalla heille täsmäkoulutusta jatkuvasti. Yrityksellämme on RALA-sertifikaatti Väylärakentamisen pääurakointi; rautatiet. Päätoimipisteemme sijaitsee Kangasalla.

Ota yhteyttä Toimitusjohtaja Sami Lahtinen, puh. 0400 601 881, sami.lahtinen@proinfra.fi pikimmiten, mutta viimeistään 30.3.2020. Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä.

Prorata Oy on 10-vuotias rautatierakentaja. Työmme laatu perustuu pätevään ja koulutettuun omaan työnjohtoon, työntekijöihin sekä laajaan erikoiskalustoomme. Meillä on valmiudet tehdä rautateiden pääurakointia Suomessa. 20 rata-alan ammattilaisen joukostamme löytyy kaikki tarvittavat pätevyydet ja oma kalusto raiteilla työskentelyyn, kiskohitsaukseen sekä vaihteiden ja päällysrakenteen kelpoisuuden todentamiseen. Prorata Oy:llä on lupa liikennöidä rataverkolla liikkuvalla kalustolla, jota olemme vuokranneet yhteistyökumppaniltamme. Prorata Oy kuuluu Proinfra-konserniin, jonka liikevaihto on n. 20 miljoonaa euroa ja henkilökuntaa on yhteensä 50 henkilöä. Tarkista myös meidän muut avoimet paikat www.prorata.fi  ja  www.proinfra.fi

Julkaistu: Artikkelit