KISKOPYÖRÄKAIVINKONEENKULJETTAJA

Haemme ammattitaitoisia kiskopyöräkaivinkoneenkuljettajia rautateiden kunnossapito- ja rakennustyömaille. Lisäämme kalustoa ja nykyaikaiset koneemme tarvitsevat uusia kuljettajia.

Rakennamme ja kunnostamme rautatieverkkoa. Työkohteet ovat vaihtelevia ja sijaitsevat pääosin etelä ja keskisuomen korkeuksilla. Työhön kuuluu myös matkustamista. Työtä tehdään joukkueena monitaitoisten ammattilaisten kanssa. Henkilökunnallamme on vaadittavat voimassa olevat pätevyydet ja työtehtäviin määritelty riittävä terveydentila.  Henkilökuntamme on sitoutunutta ja vaihtuvuus vähäistä.

Kaivinkoneenkuljettajan tehtäviin kuuluvat myös työkoneiden siirtojen valmistelut ennen työmaalle saapumista ja sieltä lähdettäessä, päivittäiset tarkastukset, koneen päivittäishuollot ja puhdistamiset sekä maan- ja radanrakennustöissä käytettävien materiaalien vastaanottamista ja siirtämistä.

Sinulla on kokemusta ratatyökoneiden käytöstä ja päivittäishuollosta. Olet huolellinen, vastuullinen ja yhteistyötaitoinen.

Tarjoamme vakituisen kokopäivätyön ja haastavat työmaat. Järjestämme tarvittavan lisäkoulutuksen ja ylläpidämme henkilökuntamme pätevyyksiä hankkimalla heille täsmäkoulutusta jatkuvasti.

Ota yhteyttä Seppo Mustola 050 303 8793. Työ alkaa sopivien henkilöiden löydyttyä.

Prorata Oy on 10-vuotias rautatierakentaja. Työmme laatu perustuu pätevään ja koulutettuun omaan työnjohtoon, työntekijöihin sekä laajaan erikoiskalustoomme. Meillä on valmiudet tehdä rautateiden pääurakointia Suomessa. 20 rata-alan ammattilaisen joukostamme löytyy kaikki tarvittavat pätevyydet ja oma kalusto raiteilla työskentelyyn, kiskohitsaukseen sekä vaihteiden ja päällysrakenteen kelpoisuuden todentamiseen. Prorata Oy:llä on lupa liikennöidä rataverkolla liikkuvalla kalustolla, jota olemme vuokranneet yhteistyökumppaniltamme. Prorata Oy kuuluu Proinfra-konserniin, jonka liikevaihto on n. 20 miljoonaa euroa ja henkilökuntaa on yhteensä 50 henkilöä. Tarkista myös meidän muut avoimet paikat www.prorata.fi ja www.proinfra.fi

Julkaistu: Artikkelit