YRITYSKAUPPATIEDOTE | OTERAN OY PRORATA OY:N PÄÄOMISTAJAKSI

ProRata Oy osaksi Oteran Oy:tä

ProRata Oy on 7.7.2022 toteutetussa yrityskaupassa on tullut osaksi Oteran Oy:tä. ProRadan toiminta jatkuu ennallaan osana Oteran -konsernia. Sami Lahtinen jatkaa ProRadan toimitusjohtajana. Proinfra Oy ja ProRadan avainhenkilöt jatkavat yhtiön vähemmistöosakkaina. Tehdyllä järjestelyllä ei ole vaikutusta ProRadan työsuhteisiin, asiakassuhteisiin eikä yhteistyöhön muiden toimijoiden kanssa.

”Tämän yrityskaupan myötä Oteran vahvistaa strategiansa mukaisesti otettaan ratamarkkinassa. ProRadalla onmonipuolinen oma ratakalusto ja osaava henkilöstö projektien toteutukseen. On hienoa päästä tekemään yhteistyötä Samin ja ProRadan muiden vahvojen osaajien kanssa ja kehittää yhtiöstä yksi suurista toimijoista ratamarkkinoille”, hehkuttaa Oteranin toimitusjohtaja Jukka Muhonen.

”Yhdessä enemmän”, toteaa ProRadan toimitusjohtaja Sami Lahtinen. ”Yhdessä Oteranin kanssa pystymme tarjoamaan isompia ja monipuolisempia urakkakokonaisuuksia”, jatkaa Sami Lahtinen.

Oteran Oy on suomalainen infra-alan kasvuyritys, jonka toiminta perustuu projektinjohtokonseptiin ja Lean-pohjaiseen tuotantosysteemiin.

Lisätietoja:

Sami Lahtinen
toimitusjohtaja, ProRata Oy
sami.lahtinen@prorata.fi
0400 601 881

Jukka Muhonen
toimitusjohtaja, Oteran Oy
jukka.muhonen@oteran.fi
0400 694 497

Julkaistu: Artikkelit